Het verhaal achter

Hello

Hoi, met mij…

Dat is ongeveer het eerste wat je zegt als je je vader of moeder belt. Het begin van een gesprek om te vragen hoe het gaat, hoe hun dag is geweest of om zelf iets te delen. Weinig is zó vanzelfsprekend en vertrouwd. Hello 24/7 staat symbool voor dat contact en die band. Als herkenbare begroeting in combinatie met fulltime betrokkenheid.

Mensen verbinden en moderne dienstverlening bieden

Als één van je ouders wegvalt of de gezondheid begint achteruit te gaan, dan is vaak één ding een feit. En dat is dat zij vroeg of laat je hulp nodig hebben. Hello is er speciaal voor de kinderen (veelal 45 en ouder) van wie hun kwetsbare ouders zelfstandig wonen, maar wél wat hulp kunnen gebruiken. Dat doen we door familie, vrienden en buren te verbinden, praktische diensten te leveren en slimme technologie te bieden.

Het ontstaan van Hello 24/7

“De initiatiefnemers van Hello 24/7 liepen direct of indirect tegen de onmogelijkheden aan voor hulp aan hun ouders. Zij vielen qua zorg nét tussen wal en schip: goed genoeg om zelfstandig te wonen, maar te slecht om het helemaal alleen te rooien. Je hebt als kind zelf het gevoel dat je hierin altijd tekort schiet. Daarom hebben wij Hello 24/7 in het leven geroepen. Om 45-plussers op een zo laagdrempelig mogelijke manier te helpen met support voor hun zelfstandig wonende ouders.”

Het team

Arthur

Initiatiefnemer

Victor

Mede-initiatiefnemer

 

Daan

Head of Product / UX

 

Jacques

Architect & Platform Developer

 

Giamo

Mobile App Developer

Miquel

Mobile App Developer

Frank

Mobile App tester

Féline

UI / UX Designer

 

Jasper

Platform & Machine Learning

 

Robert

Customer Success Executive

Thomas

Content Manager

 

Eran

Mobile App Developer

 

Brian

Customer Success & Marketing

 

Even bellen hoe de Hello 24/7 app bij jou past?

We staan voor je klaar om naar je te luisteren en je te helpen. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uu