Winnaar SocialTech Network Series 2021

Hello 24/7

Eerste prijs Hello 24/7 bij SocialTech Network Series
Verkozen door vakjury YES!Delft, Gemeente Den Haag en partners

Uit een eerste selectie van 146 nieuwe bedrijven en innovaties binnen de categorie SocialTech, is Hello 24/7 door de vakjury verkozen tot winnaar. Daarmee vindt de jury Hello 24/7 het meest innovatieve en kansrijke nieuwe initiatief binnen SocialTech en het Sociaal Domein van de Gemeente Den Haag.

Gezamenlijke kans met Gemeente Den Haag

We zijn enorm vereerd om te delen dat Hello 24/7 is uitgeroepen tot de winnaar van de SocialTech Network series, een initiatief van gemeente Den Haag, YES!Delft en InnovationQuarter. Hierdoor krijgen we de kans om Hello 24/7 samen met Gemeente Den Haag te introduceren. Zo helpen we de zorg van families, vrienden en buren voor hun ouders en dierbaren gemakkelijker te regelen. En behoudt iedereen zelf de regie.

Wat zijn de SocialTech Network Series?

De SocialTech Network Series is een initiatief van Gemeente Den Haag, YES!Delft, InnovationQuarter en andere partners om innovatie in het sociale domein te stimuleren. Gezamenlijk doel van de partijen is om veelbelovende nieuwe initiatieven en bedrijven een vliegende start te geven, door ze te verbinden met partners, potentiële opdrachtgevers en kennisinstellingen.

Daarnaast bevatten de SocialTech Network Series een competitief element. Het meest veelbelovende idee of initiatief gaat naar huis met een exclusieve samenwerking met de Gemeente Den Haag. 

Wil je vanaf Fello overstappen naar de gratis Hello 24/7 app?
We helpen je graag kostenloos verder.

250 families helpen in Den Haag

We zijn dan ook ontzettend trots dat Hello 24/7 tijdens de finale is uitgeroepen tot de winnaar van de SocialTech Network Series, uit een groep van 146 deelnemers. Met de samenwerking die we binnenkort gaan starten met gemeente Den Haag willen we families in de gemeente regie en gemak teruggeven in de zorg voor elkaar. Dat doen we met onze regel-het-samen-app, slimme personenalarmering en handige diensten.

Bekijk de Pitch, Q&A en de uitslag terug

Contact naar aanleiding van deze publicatie

Redacties, bedrijven en partners kunnen contact opnemen met Marc Pieplenbosch

Direct aan de slag? Download onze app en start jouw eigen sociale netwerk voor je vader, moeder of dierbare

Met de Hello 24/7 app organiseer je eenvoudig je eigen sociale netwerk. Zodat je dichtbij je dierbaren bent, ook als ze hulpbehoevend zijn. Daarbij nodig je eenvoudig familie, vrienden en buren uit. Want zorgen doe je samen.

Bezoek je onze website mobiel? Klik dan hier om te downloaden