Heerlijke dagverse maaltijden aan huis voor ouderen

Als je even niet kan of wil koken, biedt Hello Uitgekookt de oplossing.

Lekker en gezond eten, dagelijks vers afgeleverd aan de voordeur van je ouder(s).

Hello Uitgekookt

Dé maaltijdservice voor ouderen

Lekker en verantwoord eten is doorslaggevend om gezond oud te worden. Heb je niet altijd zin of tijd om een dagverse maatlijd te bereiden voor je ouder(s) maar wil je ze wel op weg helpen? Hello 24/7 biedt hiervoor de uitkomst en heeft samen met maaltijdenservice Uitgekookt een unieke samenwerking opgezet. Ons Tafeltje Dekje is gericht op ouderen en mensen die niet meer zelf in staat zijn om dagelijks zelf te koken. Zo kunnen we je ouder(s) dagelijks bedienen met de lekkerste dagverse maaltijden.

Probeer ons proefpakket

3 maaltijden + 1 gratis

Nieuwsgierig wat Hello Uitgekookt je ouders kan bieden? Maak dan gebruik van de kennismakingsaanbieding 3 maaltijden uit ons assortiment +1 gratis

Handgemaakte gerechten met lokale ingrediënten

Minimaal 200 gram groente per maaltijd

Alleen even opwarmen

Gratis thuisbezorgd

De lekkerste dagverse maaltijden van Nederland

In de keuken van Hello Uitgekookt worden elke dag de lekkerste gerechten gemaakt. Hello Uitgekookt gebruikt lokale ingrediënten die door een kok worden omgetoverd tot een heerlijk diner. Niet uit een fabriek, maar dagverse schotels die met liefde worden bereid. En dat proef je.

Maaltijden voor ouderen via Tafeltje Dekje

Gegarandeerd lekker en gezond eten, je dagelijkse groenten binnenkrijgen, of toch het gemak van niet hoeven koken? Iedereen heeft zo z’n reden waarom ze kiezen voor een lekkere maaltijd van Hello Uitgekookt. Wat de reden ook is: wij zorgen ervoor dat we een gezonde, dagverse maaltijd in mum van tijd aan de voordeur van jou of je ouders bezorgen. De maaltijdservice voor ouderen biedt veel variatie én je kunt zelf kiezen wanneer je de maaltijden laat bezorgen. 

Hoe werkt het?

Een gerecht bestellen bij Hello Uitgekookt is zo gebeurd.
Stap 1
Vul je postcode in
Stap 2
Kies uit meer dan 20 gerechten
Stap 3
Gratis laten thuisbezorgen
Stap 4
Geniet van een verse, gezonde maaltijd

Een kijkje in de keuken

Sinds 1830 staat de naam Van Marle al voor eerlijk en vers eten. In de keuken van Uitgekookt worden dagelijks verse gerechten met de hand bereid. Door gebruik van verse ingrediënten en minimaal 200 gram groente per gerecht is de maaltijdservice van Uitgekookt als beste getest.