Hello Klushulp
voor ouderen

Stapelen klusjes zich op in het huis van je ouders? Hello Klushulp biedt de uitkomst voor alle kleine klusjes binnens- en buitenshuis. Persoonlijk contact staat voorop.

 

Al vanaf €25,- per uur

Handige klushulp voor klusjes in en om het huis

Vooraf de klus bespreken

Eenvoudig en snel geregeld

Makkelijk en veilig betalen

Hello Klushulp regelt voor in en rondom het huis een gescreende klushulp. Van een kast die in elkaar gezet moet worden tot een snelle reparatie: met Hello Klushulp regel je moeiteloos een betrouwbare klusser.  

Breed inzetbaar

De klussen die bij je ouders gedaan moeten worden kunnen sterk variëren. We beschikken daarom over klushulpen die van alle markten thuis zijn. Breed inzetbaar, en ideaal voor kleine werkzaamheden in en rondom huis. Na aanvraag nemen we per telefoon -indien gewenst in persoon- contact om te weten wat we kunnen betekenen. Vanzelfsprekend gaan we op zoek naar een gescreende klushulp die voldoet aan je wensen.

Hello Klushulp regelt een veelzijdige klusser voor ouderen die kan helpen met allerlei klussen, zoals:

Kleine reparatiewerkzaamheden

Monteren meubilair

Hulp bij verhuizen

En veel meer

Ervaren en betrouwbare klushulp voor ouderen

De klussers van Hello Klushulp zijn gescreend op integriteit en vriendelijkheid door je persoonlijke contact bij Hello UWassistent. Bovendien beschikken ze over de professionele ervaring om allerlei klussen op te lossen naar je wens. 

Hello Klushulp regelt een veelzijdige klusser voor ouderen die kan helpen met allerlei klussen, zoals:

Veilig achteraf betalen

We nemen altijd contact met je op om jouw aanvraag samen door te spreken. Na de klus ontvang je een factuur, waarmee je veilig via je eigen bank kunt betalen. Zo houden we de administratie simpel en overzichtelijk

Vanaf €25,- per uur

Handige klushulp voor klusjes in en om het huis

Makkelijk en veilig betalen

Vrijblijvende afspraak

We vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom is een oriënterende afspraak vrijblijvend. Zo zorgen we ervoor dat de klus wordt geklaard zoals jij dat wilt, door een klusser die je vertrouwt. 

Klushulp aanvragen

Huishoudelijke hulp, gezelschap, begeleiding, slaapdienst, tuinhulp, klushulp en meer. Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om alles te bespreken

Even bellen hoe de Hello 24/7 app bij jou past?

We staan voor je klaar om naar je te luisteren en je te helpen. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uu