Hello Huishoudelijke hulp voor ouderen

Wordt het huis schoonhouden steeds lastiger voor jou of je ouders? De huishoudelijke hulp voor ouderen van Hello biedt de uitkomst.

 

Vanaf €18,50 per uur

Een fris en schoon huis

Fijne hulp, afgestemd op jouw wensen

Vooraf kennismaking met de hulp in huis

Makkelijk en veilig betalen

Bij hulp in de huishouding voor ouderen is vriendelijkheid en vertrouwen belangrijk. Daarom heeft Hello samen met dienstverlener UWassistent een unieke samenwerking opgezet. Met Hello UWassistent kies je samen met een vast contactpersoon gescreende huishoudhulp.

Huishoudelijke hulp voor ouderen die past

Met de huishoudelijke hulp van Hello UWassistent blijft het huis fris en schoon. In een oriëntatiegesprek kijken we samen hoeveel hulp er nodig is. De huishoudelijke hulp voor ouderen van Hello 24/7  is standaard gescreend. En dat is precies wat hulp in de huishouding van Hello UWassistent vriendelijk, veilig en vertrouwd maakt.

Gescreende huishoudelijke hulp

Geregeld via een vast contactpersoon

Kennismaking vooraf

Makkelijk geregelde huishoudhulp voor ouderen

Bepaal zelf hoeveel hulp in de huishouding je ouders nodig hebben. Achteraf versturen wij een factuur van de gewerkte uren, die gemakkelijk via iDEAL of een automatische incasso voldaan kan worden. Makkelijk geregeld, zonder onnodige administratie.

Huishoudhulp op eenmalige of structurele basis

De huishoudhulpen die werkzaam zijn bij Hello UWassistent kunnen eenmalig of op structurele basis langskomen. Zo betaal je voor wat je écht nodig hebt en vermijd je onnodige huishoudelijke hulp. We nemen daarnaast altijd contact met u op om uw aanvraag van hulp in het huishouden samen door te nemen.

Al vanaf €18,50 per uur

Een fijne hulp, afgestemd op jouw wensen

Makkelijk en veilig betalen

Snel een betrouwbare huishoudhulp vinden voor je ouders of partner

Betrouwbaarheid is belangrijk. Zeker bij het binnenlaten van een huishoudhulp. Met huishoudhulp voor ouderen van Hello UWassistent ben je zeker van die betrouwbaarheid. Onze hulpen worden namelijk zorgvuldig gescreend door de gekoppelde persoonlijke assistent. 

 

Waarom Hello huishoudhulp?

In de noodzaak van huishoudhulp zit per huishouden vaak  verschil. Voor sommigen ouderen is een helpende hand af en toe handig, terwijl anderen niet zonder intensieve dagelijkse huishulp kunnen. Hello UWassistent huishoudhulp houdt rekening met die verschillende wensen. Dat doen we door de aanvraag samen goed door te nemen en ons flexibel op te stellen.   

Huishoudhulp aanvragen

Huishoudelijke hulp, gezelschap, begeleiding, slaapdienst, tuinhulp, klushulp en meer. Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om alles te bespreken

Even bellen hoe de Hello 24/7 app bij jou past?

We staan voor je klaar om naar je te luisteren en je te helpen. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uu