Hello Tuinhulp
voor ouderen

Het onderhouden van een tuin kan een grote klus zijn voor ouderen. Als je ouders dit niet meer kunnen of even geen zin hebben, schiet Hello Tuinhulp graag te hulp.

Vanaf €25,- per uur

Snel een betrouwbare tuinhulp

Veelzijdig tuinonderhoud

Eenmalig of structureel

Makkelijk en veilig betalen

 

Tuinhulp voor ouderen gezocht?

Met Hello Tuinhulp vind je makkelijk hulp voor de tuinklussen van je ouders. Altij tegen een voordelige prijs. Bekijk samen met de vaste contactpersoon wat er moet gebeuren.

Veelzijdig tuinonderhoud

Hello Tuinhulp helpt met vakkundig onderhoud in de tuin van je ouders of partner. De tuinmannen van Hello Tuinhulp zijn voor verschillende tuinklussen in te zetten.

Grasmaaien

Onkruid wieden

Snoeien

Beplanten

Bewateren

Tuinhulp op maat, eenmalig of elke week

Maak samen met je vaste contactpersoon een planning voor hulp in de tuin van je ouders. Is er structurele tuinhulp nodig, of maar voor één dag? Geen probleem. In overleg met je vaste contactpersoon kan een tuinhulp langskomen wanneer het nodig is. Resultaat en klantvriendelijkheid staan altijd voorop. Dat maakt onze tuinhulp ideaal voor ouderen.

Voordelig tuinonderhoud

Al voor 25,- euro per uur wordt de tuin netjes onderhouden. Achteraf gefactureerd, zonder gedoe en eenvoudig betaald via je eigen bank. Via iDEAL of automatische incasso.

Vanaf €25,- per uur

Snel een betrouwbare tuinhulp

Makkelijk en veilig betalen

Snel een betrouwbare en betaalbare tuinhulp vinden voor ouderen of je partner

Met Hello Tuinhulp is het aanvragen van klussen in de tuin nog nooit zo makkelijk geweest. Plan via de website of onze Hello Family-app een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Zo plan je precies de hulp die je nodig hebt. En met onze gescreende tuinhulp is betrouwbare en vriendelijke tuinhulp gegarandeerd. 

Waarom tuinhulp van Hello 24/7?

Groene vingers, geen hobbyist of wat minder mobiel? We herkennen het onderlinge verschil in wat er nodig is. Daarom is onze gescreende tuinhulp in te plannen wanneer het je goed uitkomt.  Je aanvraag wordt zorgvuldig doorgenomen met je eigen persoonlijke assistent. Al vanaf 25 euro per uur. Veilig en simpel gefactureerd ná de klus. 

Tuinhulp aanvragen

Huishoudelijke hulp, gezelschap, begeleiding, slaapdienst, tuinhulp, klushulp en meer. Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om alles te bespreken

Even bellen hoe de Hello 24/7 app bij jou past?

We staan voor je klaar om naar je te luisteren en je te helpen. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uu