Helemaal ontzorgd met de services van Hello Premium+

Naast het delen van de zorg, kan je in de Hello 24/7 app ook een gezonde maaltijd bestellen, thuishulp aanvragen of op afstand een oogje in het zeil houden.

Altijd hulp bij de hand

Hoe goed je ook zorgt voor iemand, je kunt er nooit altijd zijn. Of 24 uur per dag bereikbaar zijn. Daar hebben wij iets op gevonden. Met Hello Premium+ kan je de app uitbreiden met onze slimme Hello-alarmknop ‘Oogje in het Zeil’.

De Hello premium alarmknop

De Hello alarmknop draagt degene voor wie je zorgt altijd bij zich. Aan een ketting, om de pols of gewoon in een broekzak. Mocht er onverwacht iets zijn, dan is het één druk op de knop en iemand van onze alarmcentrale heeft via dit slimme apparaatje direct stemcontact. We luisteren, informeren wat er aan de hand is en schakelen zo nodig hulpdiensten in.

Oogje in het zeil

Zorg je voor iemand die niet vlakbij woont? En kun je er niet elke dag zijn om te checken hoe het daar gaat? Dan is ons oogje-in-het-zeil-systeem een uitkomst. We installeren een smart-kastje dat jou een seintje geeft als er onregelmatigheden zijn in het energiegebruik van degene voor wie je zorgt.

 

Ontzorgd met Hello Services

Lekker en gezond koken en ook het huis en de tuin tip top in orde? Niet alles hoeft op jouw schouders terecht te komen als je voor een ander zorgt. Hello 24/7 kan je ook ontzorgen bij de dagelijkse dingen, zodat jullie tijd gaat naar de dingen die echt belangrijk zijn.

Hello Uitgekookt

Zoek je een lekkere en gezonde maaltijd voor jezelf of je naaste? Hello Uitgekookt biedt de oplossing. Van Hollandse pot tot de exotische wereldkeuken, wij zorgen ervoor dat het dagelijks vers wordt bezorgd. Wil je eerste even proeven? Dat kan!

Hello Hulp in en rondom het huis

Geen tijd om op zoek te gaan naar die doortastende schoonmaakster, betrouwbare tuinhulp of die geniale klusjesman? Hello 24/7 neemt het van je over. Gescreende huishoudhulp, achterstallig onderhoud of vakkundige tuinverzorging, wij bieden hulp uit je regio.

Meer dan 40.000 mensen hebben de Hello 24/7 app gedownload

Henk Rem

“Met Hello 24/7 kan ik langer veilig thuis blijven wonen.”

Hedy d'Ancona (ambassadeur)

“Het is een fijn idee dat het met Hello 24/7 zo goed geregeld is.”

Petra van Kloof

“Mijn moeder doet haar eigen ding, terwijl ik het gevoel heb dat het geregeld is. Dat geeft rust.”

Onder ander aanbevolen door

Even bellen hoe de Hello 24/7 app bij jou past?

We staan voor je klaar om naar je te luisteren en je te helpen. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uu