Het alternatief voor Fello mantelzorg-app

Gebruik jij de agenda van Fello? Dan ben je misschien al te weten komen dat de Fello-app definitief stopt op 1 oktober. Tegelijkertijd staat je planning waarschijnlijk nog steeds vol met afspraken, of heb je misschien een druk gezinsleven. Hoe nu verder?

 

Stap gratis over

Als jij de Fello-agenda voor mantelzorgers gebruikte, zijn wij er om je op te vangen. Op onze gratis Hello 24/7 regel-het-samen app vind je namelijk ook een gratis gedeelde agenda voor (mantel)zorgers, en nog veel meer.

Wat kun je nog meer met de gratis Hello 24/7 app?

Zorg regelen op één plek

Met de handige, gedeelde familie-agenda, notities, prikbord heb je alle afspraken overzichtelijk op één plek voor iedereen

Handige Hello Familiemap

Met de handige, gedeelde familie-agenda, notities, prikbord heb je alle afspraken overzichtelijk op één plek voor iedereen

Onderling de taken verdelen

Je staat er niet alleen voor want jouw sociale netwerk staat klaar om mee te werken en bij te springen

Diensten voor langer veilig thuis

Met de handige, gedeelde familie-agenda, notities, prikbord heb je alle afspraken overzichtelijk op één plek voor iedereen

Met de Hello 24/7 app maak je heel gemakkelijk een deelagenda en sociaal netwerk rondom de ouder(s) aan met iedereen die mee wil doen: of dat nu familieleden, vrienden of kennissen en buren zijn. De app is gratis te downloaden en te gebruiken.

Vergelijk de app van Hello 24/7 met Fello

Gedeelde familieagenda

Sociaal netwerk met chat- en berichten

Centraal familieprikbord met notities

Handige diensten aan huis

Tools om langer veilig thuis te wonen (personenalarmering)

fello mantelzorg-app

Hello 24/7 mantelzorg-app

Personenalarmering via de Hello 24/7 app als je je zorgen maakt om je ouder(s) of partner

Zodra het nodig is en je je zorgen maakt om je ouder(s) of partner, kan je eenvoudig personenalarmering aansluiten op de Hello 24/7 app. Zo hou je laagdrempelig en privacy-vriendelijk een oogje in het zeil.

 

Fello overstapservice

Om je zoveel mogelijk moeite te besparen helpen we je graag met het overstappen naar onze app met onze Fello Overstapservice. Daarmee staan we je telefonisch of per mail te woord en geven we je gratis en vrijblijvend hulp bij de overstap van Fello naar Hello 24/7.

Wil je vanaf Fello overstappen naar de gratis Hello 24/7 app?
We helpen je graag kostenloos verder.

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uu

Dé regel-het-samen app voor familie, vrienden en buren

Boordevol handige functies zoals een familie-agenda met alle afspraken, takenlijsten en familiemap
Nodig iedereen uit: familie, vrienden en buren
Hou eenvoudig contact met elkaar dankzij gratis videobellen, chatten

Veelgestelde vragen

Hello Free is gratis, maar met beperkte afspraken en opslag

De Hello 24/7 app is gratis beschikbaar voor iedereen in Nederland en daarbuiten. We hechten er grote waarde aan dat we iedereen kunnen helpen met de zorg voor een ander. Daarom bieden we de app gratis aan. In de gratis versie is er een beperkte mogelijkheid om afspraken te maken en adressen, bestanden en foto’s op te slaan. Mocht je onbeperkt gebruik willen maken van de Hello 24/7 app, dan raden we je aan om voor je Hello Familie een maand- of jaarabonnement aan te schaffen.

Geschikt voor alle moderne telefoons

Onze Hello 24/7 app is ontwikkeld voor alle moderne telefoons. Dat betekent dat we de leidraden van Google Android en Apple iOS op dit gebied volgen. Momenteel ondersteunen wij alles dat Android 8.0 of hoger draait en alle iPhones die iOS 14 of hoger draaien.

Iedereen kan meedoen

Je kunt met iedereen aan de slag met de Hello 24/7 app. Dat is vrijblijvend, dus dat wil zeggen dat het niet verplicht is dat bijvoorbeeld je ouder(s) meedoet. Je kunt ook een Hello Family met elkaar maken, zonder dat de persoon voor wie de zorg is ook in de Family zit. Maar hij of zij is natuurlijk altijd welkom en kan altijd meedoen.

Even bellen hoe de Hello 24/7 app bij jou past?

We staan voor je klaar om naar je te luisteren en je te helpen. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uu