deel de zorg
regel het samen

met de handige app voor Haagse mantelzorgers

Mensen die werk of studie en mantelzorg combineren hebben veel aan hun hoofd. Met Hello 24/7 organiseer je zorg makkelijk samen. Daar helpt Gemeente Den Haag je mee.

 

Combineer jij een baan of studie met de zorg voor een dierbare?

Dan sta je daar niet alleen in! Maar liefst één op de vier mensen combineert dit met de (mantel)zorg voor een naaste of dierbare. En dat is geen gemakkelijke opgave. Er wordt veel van je gevraagd, zowel op je werk of studie als wanneer je zorgt voor een ander. De gemeente Den Haag en Hello 24/7 willen je helpen dat eenvoudiger te maken.

Een speciale app

De gemeente Den Haag is gestart met een pilot om te onderzoeken hoe de speciale ‘Hello 24/7 Den Haag app’ mantelzorgers helpt. Met deze app organiseer je snel en makkelijk de zorg voor je naaste. Je bouwt eenvoudig een netwerk op waarmee je de zorg voor je naaste kan verdelen. Dat doe je onder andere met de gedeelde agenda, waar alle afspraken voor iedereen zichtbaar zijn en verdeeld kunnen worden. Inclusief wie wat doet.

Je hebt via de app ook toegang tot handige hulpmiddelen en praktische informatie. Zoals nuttige sites, tips en tricks en checklists. Ook zie je lokale Haagse initiatieven die jou of degene voor wie je zorgt kunnen helpen en ondersteunen.

Gratis meedoen?

Scan dan deze QR-code met je telefoon. Dan heb je direct de gratis Den Haag versie van Hello 24/7 gedownload.

Lukt dit niet? Download dan de Hello 24/7 app in de App Store of Play Store door te zoeken op “Hello 24/7”. Registreer je en vul vervolgens in de app, via “Profiel” en dan “Partnership” de code DENHAAG2022 in. Je krijgt direct alle handige dingen uit Den Haag te zien.

Hulp nodig? Mail dan naar hello247buddy@hhs.nl. Dan neemt een buddy contact met jou op. De buddy helpt je bij het downloaden en wegwijs worden in de app

Over de samenwerking

Om inwoners van Den Haag de Hello 24/7 Den Haag app te kunnen bieden, werken Gemeente Den Haag, Hello 24/7 en de Haagse Hogeschool nauw met elkaar samen. De Haagse app is een variant op de Hello 24/7 app en biedt toegang tot belangrijke voorzieningen die in Den Haag beschikbaar zijn.

 

Privacy

Om de privacy van iedereen die meedoet te waarborgen, zijn afspraken gemaakt tussen de partijen. De persoonsgegevens van deelnemers worden verzameld en verwerkt door Hello 24/7, om het gebruik van de app mogelijk te maken. Dit gebeurt conform de voorwaarden van Hello 24/7 zoals gepubliceerd op deze website en waarmee wordt ingestemd bij het aanmaken van een account.

Gegevens worden niet gedeeld met de gemeente of de Haagse Hogeschool. Deelnemers zullen vanuit Hello 24/7 berichtgeving ontvangen met het verzoek mee te doen aan een onderzoek van de Haagse Hogeschool. Bij meedoen aan het onderzoek, vallen de gegevens onder de Haagse Hogeschool. Hello 24/7 krijgt hier geen inzage in, anders dan via een niet-herleidbare onderzoeksrapportage.