Back-end Developer

Wie is Hello 24/7?

#1 SocialTech app van Nederland.

Vijf miljoen Nederlanders dragen dagelijks de zorg voor een ander. Vroeg of laat overkomt het ons allemaal. De zorg om je opa na het wegvallen van je oma, of een vriend die net uit het ziekenhuis is teruggekomen en ondersteuning nodig heeft. Veel mensen combineren hun drukke bestaan met extra zorgtaken. Hello 24/7 is een premium app die ervoor zorgt dat je alles makkelijk samen organiseert. Van wie-gaat-wanneer-langs, tot gezonde maaltijden en zelfs via de app op afstand een oogje in het zeil houden. Alles samen geregeld op één plek. Hello 24/7 is dé app die families, vrienden en buren helpt de zorg voor een ander te delen. Want zorgen kan niemand alleen. Zoals wij het zeggen: deel de zorg, regel het samen.

Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde en gedreven Back-end Developer om ons team te versterken en onze app verder uit te bouwen.

We werken hard met elkaar, om Hello 24/7 tot een succes te maken. Daarbij vieren we onze successen tijdens leuke borrels en gezellige uitjes. We letten op elkaar en er heerst een goede sfeer. We zijn resultaatgericht en no-nonsense. En natuurlijk krijg je korting op onze producten als je zelf zorgen draagt voor een ander.

Nieuwsgierig? Bekijk alvast de App waar je volop aan gaat meebouwen

Wat ga je doen?

Als backend developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van schaalbare en efficiënte backend systemen waarbij je aan de slag gaat met onze API’s, micro-services, databases en CI/CD in de Google Cloud. Je krijgt bij ons veel vrijheid om met creatieve oplossingen te komen en samen met het team onze app nog beter te maken.

Wat verwachten we van jou?

 • Enkele jaren ervaring met het ontwikkelen van back-end systemen en API’s.
 • Ervaring met Python en Django is een pré.
 • Ervaring met databases, zoals PostgreSQL en Firestore.
 • Kennis van Kubernetes en Google Cloud is een pré.
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels.
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken en bent bekend met Scrum.

Wat bieden we jou?

 • Een fulltime positie van 32 – 40 uur per week.
 • Een salaris van € 3.500,- tot € 5.750,- per maand
 • Vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
 • Momenteel hanteren we een hybride werkomgeving waarbij je kunt kiezen tussen werken op kantoor en vanuit huis.
 • Een unieke kans om bij te dragen aan maatschappelijke innovatie in Nederland.
 • Veel inspraak in nieuwe en bestaande features en UI/UX van onze app.
 • Werken in een platte organisatie waarbij iedereen wordt gehoord.

Interesse?

Solliciteer dan door te mailen naar robert.clement@hello247.nl. Vermeld duidelijk op welke vacature je reageert. Vergeet niet om iets mee te sturen om jezelf te introduceren en ons te overtuigen jou op gesprek uit te nodigen. Hoe je dat doet, daar ben je vrij in.

Heb je vragen of wil je even bellen? Neem dan contact op met Robert Clement door te bellen naar +31 6 10 55 40 22.

P.S. Ben je een Werving & Selectie of Recruitment bureau en heb je deze vacature gelezen? We hebben geen interesse. Echt niet. We gaan met veel plezier in gesprek met rechtstreekse sollicitanten