Wie zoeken we?

Jij bent iemand die afstudeert of net afgestudeerd is en apps ontwikkelt voor iOS. Als iOS App Developer heb je natuurlijk ervaring met het ontwikkelen van apps, maar je bent ook uitstekend in staat om designs te lezen, mee te discussiëren over de beste app-flow en keuzes op het gebied van UX/UI.

Ben jij op zoek naar een baan om je vers aangeleerde skills verder te bekwamen en ben je niet bang om je ergens goed in vast te bijten als het moeilijk wordt? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken en maken we graag kennis!

Wie zijn wij?

Wij zijn Hello 24/7, een nieuw Connected Care concept met landelijke ambitie. Als consumer-tech bedrijf ontwikkelen we een gave app met bijbehorend bestelplatform voor een grote doelgroep van honderdduizenden potentiële gebruikers. Het zijn de kinderen die hun ouder(s) willen helpen zo lang mogelijk zelfstandig hun leven te leiden. De technologie die we inzetten is een interessante combinatie van App  en Web development, Internet Of Things, Data, AI en Machine Learning.

Met een club bevlogen specialisten zijn wij bezig om een nieuwe markt te creëren. We proberen op een slimme en elegante manier, met de inzet van technologie, een groot verschil te maken voor deze grote groep Nederlanders. Vanwege grote interesse vanuit de markt willen we onze productontwikkeling versnellen. Daarvoor zoeken wij aanvulling op ons team.

Wat ga je doen?

Hello 24/7 wil families helpen met de zorgen rondom hun ouder(s) en partner(s). Daarvoor helpen we families met een gratis sociale familie-app, waarin we ook handige diensten gaan aanbieden. Zo is het onder meer mogelijk om via Hello 24/7 maaltijden aan te schaffen, klusjesmannen aan te vragen en verschillende abonnementen voor onze app te bestellen. Maar bovenal, willen we families en community’s bij elkaar brengen om de zorgen voor hun ouder(s) of partner te helpen organiseren. Dit doen we via de app.

Om de app verder uit te bouwen, zoeken we versterking op het gebied van iOS. Je gaat samen met ons huidige development team in versneld tempo nieuwe features uitrollen. Dat betekent dat je veel bezig bent met nieuwe dingen bouwen en dus ook alle ruimte krijgt om oplossingen te bedenken en mooie dingen te maken. Onder begeleiding van onze ervaren developers krijg je alle ruimte om te groeien.

Wat bieden wij?

We bieden dus in ieder geval een baan met veel ontplooiingsmogelijkheden en de kans om een belangrijke rol in de bouw van de app op te pakken. Je werkt aan een 100% eigen product. Samen met onze andere developers (iOS en Android) krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen. De app die je ontwikkelt interacteert ook met een eigen ontwikkeld platform, dus wat er bedacht wordt kun je altijd uitvoeren en er zijn weinig beperkende kaders, we kunnen kiezen voor kwaliteit. Kort samengevat: een baan met veel mogelijkheden en kansen waar je aan een hoogwaardig product mag werken. Uiteraard horen hier ook een goed salaris, een fijne werksfeer en alles bij.

Wat vragen wij?

Wat voor ons belangrijk is in een startend iOS App Developer:

Interessant?

Laat ons weten waarom jij geschikt bent. Gewoon eens langskomen of bellen voor een kennismaking mag natuurlijk ook altijd. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn? Bel met Alex (06 465 14 780).

P.S. Ben je een Werving & Selectie of Recruitment bureau en heb je deze vacature gelezen? We hebben geen interesse. Echt niet. We gaan met veel plezier in gesprek met rechtstreekse sollicitanten.

Leave a Reply