Lead iOS App Developer

Wat je krijgt

 • Belangrijke rol binnen ons development team, jij bent als Lead developer verantwoordelijk voor de iOS app
 • Unieke kans om te bouwen aan maatschappelijke innovatie in Nederland
 • Veel inspraak in de architectuur, technologie en features van onze app

Wat je meebrengt

 • Een proven track record, dat overtuigt en jouw development skills laat zien
 • Kennis van en ervaring met écht app development, inclusief een stukje meedenken over UI/UX
 • Je bent een teamplayer, die enorme zin en motivatie heeft om samen iets neer te zetten

Wie ben jij?

Onze nieuwe Lead iOS App developer wordt gedreven door zijn interesse in technologie, enthousiasme over development en de wil om mooie dingen te maken. Daar hoort natuurlijk een stevige portie kennis en ervaring bij, waarbij leeftijd geen rol voor ons speelt. Als jij ons kunt overtuigen dat je geavanceerde iOS apps kunt bouwen, staat onze deur voor je open.

Deze rol betekent dat je in staat bent om mee te denken over UI / UX, architectuurprincipes en een actieve rol binnen een hecht team wilt spelen. Je bent geen lone wolf, maar neemt het team op sleeptouw binnen jouw vakgebied. Je schakelt moeiteloos met onze platformmannen om de laatste API-changes door te spreken.

Wie is Hello 24/7?

Ongetwijfeld heb je je wel eens zorgen gemaakt om je (groot)ouders. Daar sta je niet alleen in. Dagelijks maken honderdduizenden Nederlanders zich zorgen om hun ouders. Omdat onze ouders steeds langer, zelfstandig thuis wonen. En omdat een plek in de zorg niet meer vanzelfsprekend is.

Het is vaak een uitdaging voor mensen die door een druk eigen leven of bijvoorbeeld afstand tot het ouderlijk huis veel zaken voor hun ouders regelen. Hello 24/7 helpt mensen die hun ouder(s) willen helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen op een verfrissende nieuwe wijze. Onze Hello 24/7 app is daar een belangrijk wapen in. Daar zoeken wij een getalenteerde en bedreven Lead iOS App Developer voor om de app verder uit te bouwen.

Wat ga je doen?

Jij gaat ervoor zorgen dat onze iOS verder uitgebouwd wordt en voorzien blijft van de mooiste features. Dat betekent dat je ontwerpen maakt, dingen bespreekt in het team en bovenal dat je met development bezig bent. Een aantal van jouw taken:

 • Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Swift
 • Doortesten van je eigen ontwikkelde features
 • Samen met onze testers de handmatige en automatische testresultaten doorspreken en oppakken
 • Ontwerpen van API-specificaties met onze platform-developers
 • Feedback geven op UI / UX designs, zowel vooraf, tijdens als na development
 • Jezelf enorm druk maken over de gebruikerservaring van jouw werk: stabiliteit, kwaliteit en performance

Wat verwachten we van jou?

Wat voor ons belangrijk is in een iOS App Developer: 

 • Bovenal een teamplayer die zijn kennis wil overdragen aan andere collega’s en samen een product wil bouwen;
 • Werk- en denkniveau op HBO of universitair niveau, afstudeerrichting is minder van belang;
 • Je bent sterk technisch onderlegd en hebt veel ervaring met mobile App development
 • Programmeer-ervaring in C++ en Swift, eventueel Android ervaring is een pré;
 • Kennis en ervaring met iOS development en Xcode;
 • Kennis en ervaring met API’s;
 • Ervaring met scrum is een pré;
 • Ongeacht je leeftijd, als jij ons kan overtuigen dat je een échte Lead iOS Developer bent, ben je altijd welkom!

Let op! Er zijn twee plekken (2 FTE) beschikbaar. Daarbij is er ruimte voor een kandidaat op senior (Lead developer) niveau en een kandidaat op junior/medior niveau.

Over Hello 24/7

Met een fris en enthousiast team zijn wij bezig om families op een nieuwe, moderne manier te ondersteunen bij hun zorg voor een dierbare. We proberen op innovatieve wijze, met de inzet van technologie, een groot verschil te maken voor deze grote groep Nederlanders. Vanwege grote interesse vanuit de markt willen we de ontwikkeling van onze technologie versnellen. Daarvoor zoeken wij aanvulling op ons team.

We bieden een competitief salaris, inclusief vakantiegeld en passende vakantiedagen om erop uit te gaan. We werken hard met elkaar, om Hello 24/7 tot een succes te maken. Daarbij vieren we onze successen tijdens leuke borrels en gezellige uitjes. We letten op elkaar en er heerst een goede sfeer. We zijn resultaatgericht en no-nonsense. En natuurlijk krijg je korting op onze producten als je zelf zorgen draagt voor een ander.

Interesse?

Solliciteer dan door te mailen naar alex.vermunt@hello247.nl. Vermeld duidelijk op welke vacature je reageert. Vergeet niet om iets mee te sturen om jezelf te introduceren en ons te overtuigen jou op gesprek uit te nodigen. Hoe je dat doet, daar ben je vrij in.

Heb je vragen of wil je even bellen? Neem dan contact op met Alex Vermunt (Head of Development & Operations) door te bellen naar 06 46 51 47 80.

P.S. Ben je een Werving & Selectie of Recruitment bureau en heb je deze vacature gelezen? We hebben geen interesse. Echt niet. We gaan met veel plezier in gesprek met rechtstreekse sollicitanten.