App Fello stopt, app Hello 24/7 is het alternatief

Gebruik jij de agenda van Fello? Dan ben je misschien al te weten komen dat de Fello-app definitief stopt aan het eind van deze zomer, op 1 oktober. Tegelijkertijd staat je agenda waarschijnlijk nog steeds vol met afspraken, of heb je misschien een druk gezinsleven. Hoe nu verder?

Stap gratis over
Als jij de Fello-agenda voor mantelzorgers gebruikte, zijn wij er om je op te vangen. Met onze gratis Hello 24/7 regel-het-samen app kun je namelijk alles wat je op de Fello-app deed, en nog veel meer.

1) Regel de zorg op één plek
Met de handige, gedeelde familie-agenda, notities en prikbord heb je alle
afspraken overzichtelijk op één plek voor iedereen

2) Verdeel onderling je taken
Je staat er niet alleen voor, want jouw sociale netwerk is met onze (groeps)chat- en belfunctie makkelijk te betrekken bij de zorg voor een ander

3) Tools om langer, veilig thuis te wonen
Maak je wel eens zorgen en kun je er niet altijd zijn? Met de app houd je o afstand een oogje in het zeil

4) Handige diensten binnen handbereik
Bestel heerlijke maaltijden en handige hulp in en rondom het huis, op afstand
geregeld

Met de Hello 24/7 app maak je heel gemakkelijk een sociaal netwerk rondom de ouder(s) aan met iedereen die mee wil doen: of dat nu familieleden, vrienden of kennissen en buren zijn. De app is gratis te downloaden en te gebruiken. Meer informatie vind je op deze link.

Fello overstapservice
Omdat Fello per 1 oktober stopt en je vanaf december van vorig jaar geen nieuw account kan aanmaken, heten we de gebruikers van Fello van harte welkom op onze regel-het-samen app. Om je zoveel mogelijk moeilijkheden te besparen helpen we je graag met het overstappen naar onze app met onze Fello Overstapservice. Onze supportmedewerkers van de Hello 24/7 supportdesk staan klaar om geheel gratis al je vragen telefonisch te beantwoorden en je te helpen met de overstap naar onze app. 

Daarnaast hebben we een handige Q&A en diverse tekst-templates voor je klaar zodat je eenvoudig de overige leden uit jouw Fello groep kan informeren over de overstap naar onze app.
Heb je nog vragen, of wil je vanaf Fello overstappen naar de gratis Hello 24/7 app? Je kunt onze Fello overstapservice gratis bellen op 085 80 85 222, of mailen op het volgende adres: klantenservice@hello247.nl

Download de Hello 24/7 app