Android App Developer

Wie zoeken we?

Jij ben iemand met ervaring op het gebied van Android App Development. Dat betekent dat je natuurlijk ervaring hebt met het ontwikkelen van apps en  ook uitstekend in staat bent om designs te creëren, mee te bepalen hoe zaken ingericht moeten worden en keuzes te maken op het gebied van UX/UI.

Ben jij op zoek naar een baan om je huidige skills verder te bekwamen, maar ook over te brengen op enthousiaste collega’s? En ben je niet bang om je ergens goed in vast te bijten als het moeilijk wordt? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken en maken we graag kennis! 

Wie zijn wij?

Wij zijn Hello 24/7, een nieuw Connected Care concept met landelijke ambitie. Als consumer-tech bedrijf ontwikkelen we een gave app met bijbehorend bestelplatform voor een grote doelgroep van honderdduizenden potentiële gebruikers. Het zijn de kinderen die hun ouder(s) willen helpen zo lang mogelijk zelfstandig hun leven te leiden. De technologie die we inzetten is een interessante combinatie van App  en Web development, Internet Of Things, Data, AI en Machine Learning.

Met een club bevlogen specialisten zijn wij bezig om een nieuwe markt te creëren. We proberen op een slimme en elegante manier, met de inzet van technologie, een groot verschil te maken voor deze grote groep Nederlanders. Vanwege grote interesse vanuit de markt willen we onze productontwikkeling versnellen. Daarvoor zoeken wij aanvulling op ons team.

Wat ga je doen?

Hello 24/7 wil families helpen met de zorgen rondom hun ouder(s) en partner(s). Daarvoor helpen we families met een gratis sociale familie-app, waarin we ook handige diensten gaan aanbieden. Zo is het onder meer mogelijk om via Hello 24/7 maaltijden aan te schaffen, klusjesmannen aan te vragen en verschillende abonnementen voor onze app te bestellen. Maar bovenal, willen we families en community’s bij elkaar brengen om de zorgen voor hun ouder(s) of partner te helpen organiseren. Dit doen we via de app.

Om de app verder uit te bouwen, zoeken we versterking op het gebied van Android. Je gaat samen met ons huidige development team in versneld tempo nieuwe features uitrollen. Dat betekent dat je veel bezig bent met nieuwe dingen bouwen en dus ook alle ruimte krijgt om oplossingen te bedenken en mooie dingen te maken.

Wat bieden wij?

We bieden dus in ieder geval een baan met veel ontplooiingsmogelijkheden en de kans om een belangrijke rol in de bouw van de app op te pakken. Je werkt aan een 100% eigen product. Samen met onze andere developers (Android en Android) krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen. De app die je ontwikkelt interacteert ook met een eigen ontwikkeld platform, dus wat er bedacht wordt kun je altijd uitvoeren en er zijn weinig beperkende kaders, we kunnen kiezen voor kwaliteit. Kort samengevat: een baan met veel mogelijkheden en kansen waar je aan een hoogwaardig product mag werken. Uiteraard horen hier ook een goed salaris, een fijne werksfeer en alles bij.

Wat vragen wij?

Wat voor ons belangrijk is in een Android Developer: 

  • Bovenal een teamplayer die zijn kennis wil overdragen aan andere collega’s en samen een product wil bouwen;
  • Werk- en denkniveau op MBO, HBO of universitair niveau, afstudeerrichting is minder van belang ;
  • Developen zit je in het bloed, je wil dingen maken;
  • Programmeer-ervaring in Kotlin, eventueel iOS ervaring is een pré;
  • Kennis van/of ervaring met Android development en Android Studio;
  • Bekend met technieken als JetPack, ViewModels en Kotlin Multiplatform;
  • Kennis van en ervaring met API’s;
  • Ervaring met scrum is een pré;
  • Ongeacht je werkervaring, als jij ons kan overtuigen dat je een échte Android Developer bent, ben je altijd welkom!

Interessant?

Laat ons weten waarom jij geschikt bent. Gewoon eens langskomen of bellen voor een kennismaking mag natuurlijk ook altijd. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn? Bel met Alex (06 465 14 780).

P.S. Ben je een Werving & Selectie of Recruitment bureau en heb je deze vacature gelezen? We hebben geen interesse. Echt niet. We gaan met veel plezier in gesprek met rechtstreekse sollicitanten.