We zijn enorm trots om te delen dat Hello 24/7 is uitgeroepen tot de winnaar van de SocialTech Network series, een initiatief van gemeente Den Haag, YES!Delft en InnovationQuarter. Daarmee kunnen we in Den Haag aan de slag voor familiezorg met meer gemak en overzicht, zonder afbreuk te doen aan privacy.  

Wat is SocialTech Network Series?

Omdat we de grote onderwerpen in de ouderenzorg aanpakken zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen in de zorgsector. We meldden ons daarom een half jaar geleden aan voor SocialTech Network Series: een initiatief van gemeente Den Haag die helpt innovatie in het sociale domein te stimuleren. Dat doet ze samen met investeringsfonds InnovationQuarter en YES!Delft, een organisatie die jonge, veelbelovende bedrijven helpt met ontwikkelen.

Tijdens dit event kregen verschillende jonge bedrijven in de sociale sector de kans om mee te draaien in het sociale netwerk van gemeente. De hoofdprijs voor het meest veelbelovende idee of bedrijf? Een pilot met gemeente Den Haag. 

Te hulp in Den Haag

We zijn dan ook ontzettend trots dat Hello 24/7 tijdens de finale uit 146 verschillende kandidaten is uitgeroepen tot de winnaar van de SocialTech Network Series. En terwijl we natuurlijk trots zijn op het behalen van de eerste plek, gaat het om het de kans die we ermee krijgen: de pilot met de gemeente Den Haag.

De uitrol in Den Haag is een nieuwe stap in het verhaal van ons initiatief. Net als in de rest van Nederland lopen families in deze gemeente tegen de uitdagingen aan die familiezorg met zich meebrengt. In samenwerking met families in Den Haag en het netwerk van SocialTech kunnen we die uitdagingen aanpakken en oplossen.

Bekijk de pitch, Q&A en uitslag terug

Gemak en overzicht

In Den Haag gaan we families taken uit handen nemen en helpen met behulp van een sociaal netwerk, goed verdeelde taken en handige diensten.  Zo kunnen we terug naar familiezorg met meer gemak en overzicht, zonder daarbij afbreuk te hoeven doen aan privacy. Minder tijd kwijt aan klusjes en controles, en meer tijd naar leuke dingen doen met elkaar.

Nieuwsgierig hoe we je kunnen helpen? Ontdek onze gratis regel-het-samen app, slimme personenalarmering en handige diensten.

Leave a Reply